Лечков отговори на Попето: Нито аз съм изтървал дузпа, нито съм изтървал голове


Лечков отговори на Попето: Нито аз съм изтървал дузпа, нито съм изтървал голове
Снимка: БГНЕС

5932 0

Йордан Лечков отговори на Ивелин Попов, който заяви, че бившият вицепрезидент на БФС е една от причините да се откаже от националния отбор и неговите критики.

"Какво да коментирам, след като не съм чул интервюто му. А и искам да ми посочите кога съм критикувал отбора? Ако съм критикувал, смятате ли, че бих го направил без основание. Нали това ми е работата като отговорник на националния отбор. Този дебат в момента въобще не го разбирам. Нито преди мач, нито след, съм казал нещо по-различно от това, което съм видял по време на самия двубой. Мнението ми е, че не се играе, както трябва и нямаме резултати", коментира Лечков пред "Блиц".

"Аз отказвам да поемам вина за общото състояние на целия български футбол. Нито аз съм изтървал дузпа, нито съм изтървал голове, нито каквото и да е... Нека всеки да си носи отговорност за своите решения. А за моите решения, да коментирам представянето на отбора - това ми е част от задълженията. Слушали сте мненията ми след мач, не вярвам много да са се разминавали с това, което сме виждали на терена от играчите. Щом казва, че аз съм една от причините да се откаже, нека назове и другите 99 причини. Това е несериозно. Аз също съм играл за националния отбор, винаги съм се раздавал за България", подчерта Лечков.

Попитан дали ще бъде добре за националния отбор, ако Ивелин Попов промени решението си и се завърне за плейофа с Унгария, Лечков каза: "Това е работа на треньорите, както винаги съм казвал. И пак ще повторя: Футболът щом може без Марадона, значи може без всеки."

А кога, според самия Попов, той е взел решението за оттегляне, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички