Къде да гледаме двубоя Англия - България?


Къде да гледаме двубоя Англия - България?
Снимка: БГНЕС

12994 0

Нова порция квалификации за Евро 2020 предлага програмата днес. Ще се изиграят седем срещи от петия кръг в групи "А", "В" и "Н". Мачът, който най-много ни вълнува е на стадион "Уембли" в Лондон, където България гостува на Англия в петия си мач от група "А".

Двата тима ще излязат на терена в 19,00 часа. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по БНТ 1.  Националите ни са в серия от 7 двубоя без победа, а днес задачата им ще бъде много трудна. Те ще се изправят срещу най-скъпата селекция в света, а на "Уембли" се очаква да има над 80 хиляди по трибуните.

Англичаните са в серия от 20 мача без загуба в европейски квалификации, а в тях записаха 17 победи и три равенства. Сред звездите, срещу които България вероятно ще трябва да се изправи, личат имената на младата суперзвезда на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. голмайсторът на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг, както и един от най-добрите 9-ки в съвременната игра - нападателят на Тотнъм Хари Кейн.

А какво сподели Красимир Балъков преди двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички