Краси Балъков отговори на Венци Стефанов


Краси Балъков отговори на Венци Стефанов
Снимка: bfunion.bg

5605 0

Националният селекционер Красимир Балъков отговори на президента на Славия Венцеслав Стефанов. По-рано днес именно Стефанов обяви, че в момента представителният ни тим "ухае ми на клубни пристрастия и мениджърски интереси".

"Не ме учудва ни най-малко. Нарочно обявих разширения състав толкова рано, за да могат змиите да се насъскат още сега и да оставят футболистите на спокойствие от 29 май, когато стартира лагерът. Това е моят избор, а целта е България да се представи възможно най-добре срещу Чехия и Косово. Венци Стефанов все пак член на Изпълкома на БФС и трябва да е наясно, че не е добре за националния отбор да прави такива изказвания, само ден след назначаването ми. Би трябвало всички заедно да имаме една основна цел и тя е България да играе на Евро 2020.

Да не забравяме, че сега на мен и Етър предстои мач със Славия за първото място във втората осмица, което дава право на участие на бараж. Ако целта е да бъде вкарано напрежение, няма да му мине номера", сподели с усмивка за колегите от "Sportal" специалистът от Велико Търново.

БАЛЪКОВ ОБЯВИ ИЗБРАНИЦИТЕ, ИМА ДОСТА ИЗНЕНАДИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички