Краси Балъков отговори на Венци Стефанов

Националният селекционер Красимир Балъков отговори на президента на Славия Венцеслав Стефанов. По-рано днес именно Стефанов обяви, че в момента представителният ни тим "ухае ми на клубни пристрастия и мениджърски интереси".

"Не ме учудва ни най-малко. Нарочно обявих разширения състав толкова рано, за да могат змиите да се насъскат още сега и да оставят футболистите на спокойствие от 29 май, когато стартира лагерът. Това е моят избор, а целта е България да се представи възможно най-добре срещу Чехия и Косово. Венци Стефанов все пак член на Изпълкома на БФС и трябва да е наясно, че не е добре за националния отбор да прави такива изказвания, само ден след назначаването ми. Би трябвало всички заедно да имаме една основна цел и тя е България да играе на Евро 2020.

Колко треньори се изредиха в националния отбор от последното ни участие на голям форум?

Красимир Балъков бе официално назначен за селекционер на националния отбор на България по футбол, замествайки досегашния наставник Петър Хубчев, ...

Да не забравяме, че сега на мен и Етър предстои мач със Славия за първото място във втората осмица, което дава право на участие на бараж. Ако целта е да бъде вкарано напрежение, няма да му мине номера", сподели с усмивка за колегите от "Sportal" специалистът от Велико Търново.

БАЛЪКОВ ОБЯВИ ИЗБРАНИЦИТЕ, ИМА ДОСТА ИЗНЕНАДИ

Още по темата

Please select answer!