Костов за националния: Надявам се да покажа хладнокръвието от Левски


Костов за националния: Надявам се да покажа хладнокръвието от Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1193 0

Голмайсторът на Левски Станислав Костов е много щастлив, че е част от националния тим. Нападателят на Левски има 13 гола през този сезон, като сега получи първа повиквателна в националния тим. На "лъвовете" остават два мача в Лигата на нациите - гостуване срещу Кипър и домакинство на Словения.

"Чувствам се добре. Нормално ме приеха, чувствам се прекрасно. Разбира се, че тази повиквателна ме амбицира. Това е голяма чест да облечеш националната фланелка. Не знам дали е логично да бъда викнат. Върша си работата в Левски и се радвам, че сега съм тук. Сега всичко започва отначало", заяви Костов пред медиите. 

"Говорих с господин Хубчев, каквото има да ми казва ми го е казал. Надявам се да покажа хладнокръвието от Левски. Първо трябва да играя, ако получа шанс от г-н Хубчев, всичко си зависи от мен, ще видим. Страхотна е атмосферата. Всички се държат отлично с мен, досега бях само чувал за този страхотен колектив. Сега го виждам. Не знам дали е трудно да се превключи от клубно на национално ниво", допълни още нападателят. 

Хубчев пък сподели как избира играчите за националния и кои са най-важните качества за него

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички