Костадинов е категоричен, че Десподов няма да липсва на националния отбор


Костадинов е категоричен, че Десподов няма да липсва на националния отбор
Снимка: БГНЕС

1264 0

Членът на изпълнителния комитет на БФС Емил Костадинов замина с националния отбор за Прищина, където утре България излиза за своя втори мач от Европейските квалификации в група А. Според него силата на защитата ще бъде основна и именно тя може да помогне за успех. 

"Не съм доволен от това 1:1. Ако искаш да се класираш за Европейското първенство, у дома трябва да биеш всички и да се опитваш да вземеш точки като гост. Да, ще ни бъде трудно в косовската столица, това е ясно, но във футбола е така. Би трябвало да няма напрежение върху футболистите, защото никой не ги е притискал с някакви с някакви обезателни целЗа да спечелим, трябва да не ни вкарат гол и да подобрим играта си в някои аспекти. Гледах един мач на отбора на Косово и определено това е състав с качества. И ще ни бъде доста тежко", заяви Емил Костадинов.

Той коментира и отсъствието на Пламен Илиев, Ивайло Чочев и Кирил Десподов, които са с контузии. "Трябва да владеем повече топката, ако искаме да се противопоставим добре. И играчите да надхвърлят възможностите си. За съжаление, имаме контузени играчи като Пламен Илиев, Чочев и Десподов. Отсъствието на Десподов не мисля, че ще се отрази, защото той е играл само 2-3 мача като титуляр. По-сериозна е липсата на Чочев, който е опитен футболист. Но има хора, които могат да ги заменят. Мисля, че отборът трябва да играе като отбор".

А какви промени се очаква да направи националният селекционер Петър Хубчев за двубоя утре - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички