Контрола срещу финалист от Световното по футбол и нов договор за Петър Хубчев


Контрола срещу финалист от Световното по футбол и нов договор за Петър Хубчев
Снимка: БГНЕС

873 0

След края на квалификациите за Световното първенство по футбол актуална тема №1 относно националния отбор на България беше дали Петър Хубчев ще запази поста си. "Лъвовете" показаха подобрена игра под ръководството на бронзовия медалист от САЩ 94 и, въпреки че не се класираха за Мондиал 2018, то добрата игра е била забелязана от ръководството на БФС и Хубчев по всяка вероятност ще поднови договора си.

"Настоящият контракт на селекционера изтича на 31 октомври. Вече водим разговори и смея да твърдя, че на 99% сме постигнали споразумение. Очаквам на 1 ноември някъде да обявим официално новината", сподели Йордан Лечков пред агенция "Блиц".

Той допълни, че информациите, че националният отбор няма да играе контролни срещи до старта на следващите квалификации са неверни, а още през ноември се очаква Ивелин Попов и компания да се изправят срещу силния тим на Саудитска Арабия.

"Разговаряме с един от финалистите на световното първенство в Русия. Става въпрос за Саудитска Арабия. Ако уредим двубоя, той ще се състои на неутрален терен”, обяви Лечков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички