Кишишев: Защо Петър Хубчев казва, че е липсвало желание, нямам идея


Кишишев: Защо Петър Хубчев казва, че е липсвало желание, нямам идея
Снимка: Getty Images/Guliver

2523 0

Бившият национал Радостин Кишишев даде своя коментар за ситуацията около "лъвовете", които победиха Швеция в исторически мач, но след това паднаха безславно от Холандия в световните квалификации.

"Мачът с Холандия, и по-скоро резултатът в него, беше доста неприятен за всички. Да си кажем истината - България игра срещу два отбора, които са много силни и по принцип не сме фаворити срещу тях, а взехме 3 точки. Това не е никак лошо. Хареса ми, че момчетата имаха желание и хъс. Защо Петър Хубчев обаче казва, че е липсвало желание, нямам идея. Това си е негова работа. Той все пак вижда нещата отвътре. Не знаем какво е ставало вътре в отбора", каза Кишишев пред "Меридиан Мач".

"Срещу Холандия имаше и лоши неща. Минахме центъра 4-5 пъти, което не беше никак добре. Футболисти, които могат да играят с топката, да си я подават, да градят, не го правеха. Не знаем какви са били указанията. Въпросът е какво ще се прави оттук-нататък. Въпросът по-скоро е не дали БФС иска Хубчев да продължи, а дали самият той вижда смисъл. Защото според мен отдолу идва добър материал, но ще го имаме след 4-5 години. В близките 2-3 години не виждам как ще имаме играчи, с които да се класираме на голям форум. Няма спор, че Хубчев трябва да бъде човекът, който да води България", добави още той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички