Капитанът на Локо (Пловдив) обяви личната си цел с националния отбор


Капитанът на Локо (Пловдив) обяви личната си цел с националния отбор
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1668 0

Капитанът на Локомотив Пд Димитър Илиев сподели, че се надява повиквателната в националния отбор да не е единичен случай, а да се утвърди в отбора. Играчите на Георги Дерменджиев се подготвят за приятелски мач с Парагвай на 14 ноември и квалификация за Евро 2020 срещу Чехия на 17 ноември.

"За всеки футболист е чест да облече националната фланелка. Много важни са тези мачове, но ние трябва да покажем, че националният отбор е загърбил случилото се и да покажем, че искаме да излезем от това положение. Вече не гоним точки, първият мач е контролен, но мачовете са важни. Надяваме се да постигнем победа, защото от доста време нямаме такава. Треньорът ще реши дали да съм титуляр. За мен е голяма чест, че съм тук, моята цел е да се утвърдя, а не да бъде единично повикването в националния. Които и играчи да са повикани, това е лицето на България, затова е важно да покажем израстване", заяви Илиев.

"За всеки българин е неприятно, когато тимът е в такова състояние, като срещу Англия. Когато не съм с националния, съм един фен, затова ме боли. Всеки треньор има свои виждания за това кой вика. Отговорността е на треньора, всичко е забравено, затова се надявам да оправдая доверието. Целият отбор имаше разговор с треньора, той ни накара да забравим това, което е било, опитва се да ни вдъхне оптимизъм и отборът да изглежда по нов начин", допълни нападателят.

Междувременно се зафоря сериозна сериозна драма около шефското място в БФС. Ето защо.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички