Ивелин Попов за смяната си: Аз съм момче от улицата, никой не е по-голям от колектива


Ивелин Попов за смяната си: Аз съм момче от улицата, никой не е по-голям от колектива
Снимка: Иван Йочев

4763 0

Капитанът на България Ивелин Попов не е обиден на селекционера Красимир Балъков, който го смени в мача с Черна гора от квалификациите за Евро 2020. Атакуващият халф посочи, че националният отбор му е дал много и ще приеме каквото и да е решение за бъдещето си в А-отбора на страната ни.

"Никой не е по-голям от колектива. България е на първо място. Аз съм момче от улицата, не се сърдя и не се правя на интересен. Националният отбор ми е дал много, винаги ще идвам. Когато решат да не ме викат, няма да се сърдя. Националният ми е дал много, помогнал ми е за трансфери, със сигурност ще играя в Русия на високо ниво още 5 години. Отборът ми върви уникално. Надявам се, че ще продължи да върви така - ценен съм, вярват ми. Не съм централен нападател, за да вкарвам по три гола. В националния винаги съм играл за отбора, на всички позиции съм играл. Дори да не ме викат още ноември, няма проблем. Никога не съм се месил на треньорите. Където ме пуснат и колкото ме пуснат - играя. При мен няма детски работи - когато не ме пуснат, да се хвана за крака и да не играя", коментира звездата на тима след нулевото равенство в Подгорица.

Той коментира и представянето на отбора срещу Черна гора. "Първите два мача - два хикса. След това поредица от четири загуби. Тази точка е малко, но е позитивна, особено след игрите в предишните мачове. През първото полувреме превъзхождахме противника. В началото на второто те имаха надмощие, а след това пак си върнахме превеса. Надявам се трите дни до мача с Англия да сме по-уверени и с по-голямо самочувствие. Надявам се българската агитка да ни подкрепи. Като домакини играем по-различно. Днес всички се раздадоха. Поздравления за момчетата. След мачовете, които паднахме и всички ни се смяха, тази точка е позитивна", коментира Попов. Междувременно, стана ясно, че отборът на Черна гора превъзхожда нашия по цена на играчите. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички