Хубчев съжали за контузиите и отсече: Няма как да бием с глуха защита


Хубчев съжали за контузиите и отсече: Няма как да бием с глуха защита

1555 0

Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев е категоричен, че "лъвовете" няма да играят в глуха защита срещу силния тим на Холандия. Легендарният защитник от САЩ 94' се изказа много ласкаво за предстоящия съперник, но е убеден, че родният тим има шансове срещу Робен и компания.

"Ние знаем силата на холандския отбор. Един подмладен състав, който обаче е в топ 5 на Европа според мен. Все пак с глуха защита няма как да спечелим. От първия ден се опитваме да обясним на момчетата, че трябва да се опитаме да се надиграваме със съперника в някои моменти. Разбира се, трябва да бъдем много разумни.

Страшно важен мач за нас, но не мисля, че трябва да бъде приеман като някакъв финал. Амбициите на холандците са по-големи от нашите, но ние искаме да го изиграем по най-добрия начин", обясни Хубчев на официалната пресконференция преди срещата в събота вечер.

Селекционерът изрази и съжалението си, че няма да може да разчита на Георги Миланов, Владислав Стоянов и Светослав Дяков. Въпреки това Хубчев изрази увереност, че тактическата постройка няма да бъде променяна.

"Контузиите са неща, които съпътстват футбола. Търсихме решения на проблемите, които ни сполетяха. Има едно чувство на съжаление, че няма да използваме всички нужни ни, но за тактическата постройка не мисля, че ще повлияле по някакъв начин на плановете ни. Вече съм наясно със състава, но няма да го разкривам предварително", каза още селекционерът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички