Хубчев след равенствата: Не позволихме да загубим мачовете


Хубчев след равенствата: Не позволихме да загубим мачовете
Снимка: БГНЕС

1445 0

Старши треньорът на българския национален отбор Петър Хубчев коментира представянето на своя отбор след първите два евроквалификационни мача. "Лъвовете" завършиха на два пъти наравно срещу отборите на Черна гора и Косово, а Хубчев подчерта, че тези мачове можеха да бъдат и загубени.

 

"Защо втори пореден мач не успяхме да победим? Не успяхме и да загубим според мен. Къде видях грешките ли? Видяхме ги, даже имахме възможност да говорим с някои от момчетата, но предпочитам те да го знаят и да не го коментирам тук в детайли. 
Изиграхме според мен едно добро първо полувреме. Отговорихме на тая агресията, която очаквахме в Косово. След 60-ата минута отпаднахме физически, трябваше да продължим още по-агресивно, но като цяло мисля, че един час стояхме добре. 
С Черна гора борихме ли се? Дайте да не правим разбор! Това вие го виждате, аз не го виждам така. Знаем какво е, ще се опитаме да го оправим", каза старши треньорът пред медиите. 

На въпрос защо България не успя да спечели в един от двата мача, Хубчев отвърна: "Не успяхме и да загубим според мен. Къде видях грешките ли? Видяхме ги, даже имахме възможност да говорим с някои от момчетата, но предпочитам те да го знаят и да не го коментирам тук в детайли."

"Изиграхме според мен едно добро първо полувреме. Отговорихме на тая агресията, която очаквахме в Косово. След 60-ата минута отпаднахме физически, трябваше да продължим още по-агресивно, но като цяло мисля, че един час стояхме добре", смята Хубчев.

"С Черна гора борихме ли се? Дайте да не правим разбор! Това вие го виждате, аз не го виждам така. Знаем какво е, ще се опитаме да го оправим", добави още Петър Хубчев. Той бе запитан и за спекулациите, че ще поеме тима на Левски, но не пожела да отговори.

Междувременно старши треньорът на Косово заяви, че не е доволен от резултата срещу България, като коментира и българския тим (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички