Хубчев: Разликата между Лудогорец и другите вече не е толкова голяма


Хубчев: Разликата между Лудогорец и другите вече не е толкова голяма
Снимка: БГНЕС

1210 0

Националният селекционер на България Петър Хубчев даде кратък коментар за случващото се в Първа лига и до колко през този сезон конкуренцията се е увеличила. 

"Не съм аз човекът, който може да коментира и да изказва публично мнение и препоръки за вътрешното първенство. Аз съм го изказвал много пъти пред когото трябва, но други хора трябва да го решават

Разликата между Лудогорец и другите не е толкова голяма вече. За мен Лудогорец продължава да е най-качественият отбор, но не с такава разлика", заяви селекционерът по време на интервюто, което даде във Facebook страницата на Българския футболен съюз. 

В момента разградчани са на първо място с 38 точки, като имат преднина от 3 точки пред ЦСКА и 4 точки пред Левски. Тази преднина обаче стана факт след последния изигран кръг, а формата на трите отбора редвещава, че първенството ще бъде доста по-интересно и оспорвани от последните години. 

Какво каза Хубчев за предстоящите мачове на националния ни отбор в Лигата на нациите и кои са най-важните качества за него в играчите - вижте в този материал на Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички