Хубчев: Понякога треньорите говорят на по-висок тон с играчите

Селекционерът на България Петър Хубчев не пожела да коментира какво са си говорили с играчите на почивката, за да се стигне до обрат срещу Кипър. Наставникът обаче потвърди, че треньорите говорят на малко по-висок тон и е нормално.

"Дали съм се скарал на момчетата на почивката? Няма да коментирам тия работи. Понякога треньорите говорят на по-висок тон с играчите. Няма да коментирам какво говорихме на почивката. Много жалко е, ако сте останали с впечатление, че играчите са излязли изплашени. Трябваше да поемем по-голяма отговорност като отбор, а това явно ни държеше сковани", заяви Хубчев.

Борбена България обърна Кипър за трета поредна победа в Лигата на нациите

Българският национален отбор по футбол постигна пълен обрат срещу отбора на Кипър с 2:1 в двубой от Лигата на нациите. Кастанос беше точен в 41'....

"В детайли няма да изпадам за мача, първото полувреме губихме, но пък правихме правилно някои неща. Второто няма какво да говорим, само дори да вземем резултата", допълни още селекционерът. 

Той коментира и предстоящия мач срещу Норвегия, който е във вторник и българите са гости. "С Норвегия ще бъде, както бе и срещу Кипър. Най-лесното обяснение за мен ще бъде, че не сме възстановени, но ние бягаме от тези клишета и извинения. Със сигурност направихме още една крачка в посоката, която искаме”, завърши Петър Хубчев.

Този двубой бе и лично много важен за Хубчев, вижте какво призвание си спечели националният селекционер

Още по темата

Please select answer!