Хубчев: Понякога треньорите говорят на по-висок тон с играчите


Хубчев: Понякога треньорите говорят на по-висок тон с играчите

2356 0

Селекционерът на България Петър Хубчев не пожела да коментира какво са си говорили с играчите на почивката, за да се стигне до обрат срещу Кипър. Наставникът обаче потвърди, че треньорите говорят на малко по-висок тон и е нормално.

"Дали съм се скарал на момчетата на почивката? Няма да коментирам тия работи. Понякога треньорите говорят на по-висок тон с играчите. Няма да коментирам какво говорихме на почивката. Много жалко е, ако сте останали с впечатление, че играчите са излязли изплашени. Трябваше да поемем по-голяма отговорност като отбор, а това явно ни държеше сковани", заяви Хубчев.

"В детайли няма да изпадам за мача, първото полувреме губихме, но пък правихме правилно някои неща. Второто няма какво да говорим, само дори да вземем резултата", допълни още селекционерът. 

Той коментира и предстоящия мач срещу Норвегия, който е във вторник и българите са гости. "С Норвегия ще бъде, както бе и срещу Кипър. Най-лесното обяснение за мен ще бъде, че не сме възстановени, но ние бягаме от тези клишета и извинения. Със сигурност направихме още една крачка в посоката, която искаме”, завърши Петър Хубчев.

Този двубой бе и лично много важен за Хубчев, вижте какво призвание си спечели националният селекционер

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама