Хубчев: Показваме надграждане, липсата на контузените е проблем


Хубчев: Показваме надграждане, липсата на контузените е проблем
Снимка: БГНЕС

1171 0

Селекционерът на България Петър Хубчев заяви, че е притеснен в отсъствието на контузените Кирил Десподов и Пламен Илиев преди гостуването на Кипър в Лига на нациите. Мачът е утре, петък, 16 ноември, от 21,45 часа.

"Всички други са здрави с изключение на Кирил Десподов и Пламен Илиев. Във футбола контузиите са често срещано явление и сега други хора ще получат шанс да се докажат, че с право са тук. Наясно съм със стартовата единадесеторка. Няма да кажа обаче кой ще стартира”, заяви Хубчев на традиционната пресконференция преди мача.

"Аз непрекъснато ви се оплаквам, че разполагаме с малко време за подготовка. Стремим се да оползотворяваме всяка една тренировка, имайки възможност да играем без контузените. Ще ви излъжа обаче, ако ви кажа, че няма проблем без тях”, сподели той.

БИВШИ ИГРАЧИ НА ЛИТЕКС СЕ НАДИГНАХА СРЕЩУ ПЕТЪР ХУБЧЕВ

"Не е важен само мачът с Кипър за израстването на България. Всеки мач е важен за нашия тим. Дори да звучи надменно, отборът показва надграждане. На мен ми се иска да е по-голямо, а футболистите разбират за какво става въпрос. Правят го както могат, като отбор и единици. Дано продължи така във всяка една степен. Често говорим за себераздаване, хъс, борба, но мен ме интересува всяко едно нещо - тактическа дисциплина, поведение на терена, както и извън него. Няма мач досега, в който противниците ни да не са излезли пределно мотивирани. Така играем и ние и искаме да реагираме по този начин. Справяме се дотук. Очакваме изключително труден двубой, но повече ме интересува поведението на нашите футболисти, отколкото това на тези на Кипър", каза още специалистът.

По-рано днес Хубчев съобщи кои са най-добрите играчи на националния ни отбор. Повече вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички