Хубчев: Наблюдаваме 5-6 човека от младежкия отбор


Хубчев: Наблюдаваме 5-6 човека от младежкия отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

1743 0

Селекционерът на мъжкия национален отбор по футбол Петър Хубчев заяви след контролата играна срещу младежката формаия на "лъвовете", че е доволен от проведената среща и ако зависи от него, всеки месец би организирал такъв спаринг.

Мъжкият отбор избегна загуба от младежите с късен гол от пряк свободен удар на Атанас Зехиров за 1:1 в контрола на „Васил Левски”.

"Това което искахме да видим, от няколко момчета по-специално, мисля че се видя доста добре, интересуваха ни конкретни неща. При някои се получиха, при някои – не. Като цяло, мисля че беше изключително добре тази контрола. На Антони Здравков задачата е малко по-трудна в момента, прави съвсем нов отбор.

Доволен съм от отношението към ангажимента на момчетата в тези три дена. Благодаря на тях, но два пъти повече благодаря на треньорите, които ги пуснаха. Знаете, че това е неофициална дата и зависим единствено от доброто желание на клубовете. Най-важното беше да няма контузии. Има проблеми доколкото разбрах само с Десподов, но какво точно е немога да ви кажа. Заминал е по най-бързия начин да направи снимка, надявам се да не е нещо сериозно."

"Продължаваме да наблюдаваме младежкия национален отбор. Става въпрос за 5-6 човека, но не искам да спекулирам с имена. Утре ще го прочетат и може пак някой да се уплаши. Мисля, че ще бъдат извикани, стига да са здрави, естествено. Ако от мен зависи, бих го правил всеки месец. Но това е невъзможно с оглед на сгъсения цикъл. Говорим за футболистите, които са в България", добави Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички