Гълъбинов: Винаги е хубаво да те повикат да играеш за България


Гълъбинов: Винаги е хубаво да те повикат да играеш за България

896 0

Нападателят на българския национален отбор Андрей Гълъбинов заяви, че няма да има подценяване от страна на трикольорите ни за предстоящата контрола със Саудитска Арабия. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в приятелска среща на 13 ноември на стадион „Рестело“ в португалската столица Лисабон.

„Както винаги е хубаво да те повикат да играеш за България. Предстои ни тежък мач със Саудитска Арабия. Няма да има подценяване и ще подходим изключително сериозно.

Всеки един мач е важен за израстването на националния отбор и няма значение дали е приятелски или квалификация. Винаги трябва да се подхожда сериозно и да се търси победа, но играта е фактор, който трябва да се подобрява с всеки един мач на отбора“, коментира още футболистът на Дженоа.

„Откакто Петър Хубчев е треньор не съм викан само на един лагер. Винаги се опитвам да помогна на отбора, когато съм на терена. Позицията ми е такава, че трябва да реализирам голове и с всяко едно влизане, се опитвам това и да правя. Надявам се това да се случи и на 13 ноември.

„Не можах да участвам много в квалификациите, но според мен изиграхме доста добри мачове. Тук паднахме само от Франция с 1:0 и мисля, че има много голямо подобрение в играта на националния отбор. Определено съм оптимист, но и всички можем да бъдем такива за следващите квалификации“, обобщи Гълъбинов./БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички