Футболист N1 на България: Несправедливо е легенди като Гунди и Котков да са печелили наградата веднъж, а аз два пъти


Футболист N1 на България: Несправедливо е легенди като Гунди и Котков да са печелили наградата веднъж, а аз два пъти
Снимка: БГНЕС

1814 0

Футболист номер 1 на България за 2016 г. Ивелин Попов сподели какво означава за него наградата, но и подчерта, че не е справедливо той да има две награди, а легенди като Георги Аспарухов и Никола Котков – по една.

"Давам си сметка, че печеля наградата два пъти. Такова е поколението, такъв е материалът. Малко е несправедливо такива легенди само по един път като Георги Аспарухов и Никола Котков, а аз два пъти, но съм се родил в друго време”, каза той в предаването „Спортна треска” по БНТ1.

Ивелин Попов говори още за Спартак (Москва) и за спекулациите за негов трансфер. "Добра година като цяло. Със Спартак сме на първото място, завършихме годината с победа. Никой от ръководството на Спартак не се е свързал с мене или агента ми за продажба. Това са повечето спекулации".

"Мечтите ми са стана шампион със Спартак и да се класирам с България на голям форум. Всичко е реално. Докато има шансове, трябва да се гонят".

"Вчера имаше доста хора, които не получиха награди, но бяха там. Миналата година бяха само призьорите. Честно казано футболистите на Лудогорец, които бяха номинирани, бяха достойни за наградата. Владо Стоянов направи силна година, спаси дузпа на Роналдо. Защо не – влязоха в Шампионската лига, но журналистите гласуваха за мен, за което се радвам”, добави Попето.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички