Французите видяха още една пречка в гостуването им на България


Французите видяха още една пречка в гостуването им на България
Снимка: Getty images/Gulliver

2341 0

Стадион "Васил Левски" имал писта. Това е поредният фактор, който притеснява играчите на Франция преди гостуването на националния отбор на България в събота вечер. Това мнение изрази Рафаел Варан, който ще бъде титуляр в предстоящата битка в София. 

Централният бранител на Реал Мадрид посочи фактора "домакинство" като важен за "лъвовете", тъй като се представят много по-добре у дома, отколкото навън, но увери, че "петлите" ще търсят трите точки и срещу България, и срещу Беларус.

Първи сме в групата. Тръгваме за мачовете с България и Беларус с намерението да победим и да се класираме. Нашата класа не бива да бъде поставена под съмнение. Срещу Люксембург нямахме късмет. Трябваше да бъдем по-настойчиви и по-ефикасни. Точно в тази насока трябва да покажем израстване", категоричен бе Варан.

"Атмосферата в София се очаква да бъде малко странна, защото ще играем на стадион с писта. Българите показват твърде различни резултати у дома и на чужд терен. Чака ни тежък мач. Те ще бъдат нахъсани, но ние също. Естествено целта ни са трите точки. Знаем къде искаме да отидем“, допълни звездата на "кралския клуб".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички