Една въпросителна мъчи Петър Хубчев преди старта на евроквалификациите


Една въпросителна мъчи Петър Хубчев преди старта на евроквалификациите
Снимка: БГНЕС

1191 0

Националният селекционер Петър Хубчев има само една въпросителна около състава, с който България ще започне участието си в европейските квалификации. Представителният ни тим излиза срещу Черна гора в първи двубой, който е утре от 19:00 часа на националния стадион "Васил Левски" и ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

"Тема Спорт" пише, че в предни позиции Хубчев ще заложи на Спас Делев, който ще бъде подкрепян по фланговете от Тодор Неделев и Галин Иванов, а като плеймейкът ще действа капитанът Ивелин Попов. В тази част от терена въпросителните отпаднаха след контузията на Кирил Десподов.

Изданието твърди още, че в средата на терена от първата минута ще гледаме Симеон Славчев и Георги Костадинов, които минават за любимци на Хубчев. Точно от тази зона селекционерът започвал да гради тима ни. В центъра на защитата ще действат Николай Бодуров и Васил Божиков, а като бекове ще "оперират" Страхил Попов и Антон Недялков.

НАЦИОНАЛИТЕ СИ РАЗДЕЛЯТ СЕРИОЗНА СУМА ПРИ КЛАСИРАНЕ ЗА ЕВРО 2020

Така "проблемът" за "трикольорите" е свързан с вратарския пост. Там за място ще спорят Николай Михайлов и Пламен Илиев. Стражът на Левски зарадва всички фенове на "сините" със стабилните си изяви от началото на пролетния дял от сезона в Първа лига. Все пак се вярва, че Илиев ще поведе защитата пред себе си, заради отличната подготовка, която е направил с Лудогорец, а също така и заради силните си игри за родината ни в турнира Лига на нациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички