Две красавици ще работят като психолози към националния отбор


Две красавици ще работят като психолози към националния отбор
Снимка: БГНЕС

4960 0

Две красавици са се присъединили към националния отбор и ще бъдат до селекционера Красимир Балъков и футболистите по време на лагера преди евроквалификациите с Чехия (на 7 юни в Прага) и Косово (на 10-и в София), съобщава "Тема Спорт". Това са психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова, на които е възложена задачата да работят с играчите в навечерието на важните мачове.

На пресконференцията си в петък Бала потвърди, че към тима ще бъде назначен психолог. Оказа се, че те са две дами. Психотерапевтките провеждат разговори с "трикольорите", вдъхвайки им увереност и допълнителна мотивация за предстоящите двубои.

Същата задача Лили и Кети изпълняват отлично от няколко месеца в Локомотив (Пловдив). Двете дами имат немалка заслуга за спечелването на Купата на България от смърфовете, твърди изданието.

"Целта на психолога е да успокоим играчите да мислят само за едно. Да реализират това, което искаме от тях и да имаме шанса да се върнем от Чехия с нещо. Психологът го има в големите отбори, у нас не се тачи. Но аз мисля, че всичко, което се ползва в съвременния футбол, трябва да го ползваме и ние", аргументира се Балъков. Вижте в този материал коя пък беше лудата фенка, изскочила на терена по време на финала в Шампионска лига Тотнъм - Ливърпул. 

* На снимката е Лилия Стефанова

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички