Двама се борят за поста селекционер на младежите на България


Двама се борят за поста селекционер на младежите на България
Снимка: БФС

1766 0

Сериозна битка се води за поста нов селекционер на младежкия национален отбор, твърди "Меридиан Мач“. Фаворит на повечето членове на Изпълкома е Ангел Стойков, който понастоящем е треньор на тима ни до 19 г.

Преди година Стойков класира възпитаниците си на Евро 2017, където взехме точка срещу Холандия — 1:1. Бившият футболист на Славия познава отлично младите ни футболисти и изглежда логичният заместник на Антони Здравков, който напусна поста, за да застане начело на шампиона Лудогорец.

БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ БИТКАТА ЗА ВТОРОТО МЯСТО СЛЕД РАВЕНСТВО СЪС СЛОВЕНИЯ

Много сериозни шансове обаче има и Александър Димитров. За последно той работи във втородивизионния Локо (ГО), където обаче се издъни. Някогашният юноша на ЦСКА е водил тимовете ни до 17 и 19 години. През 2016 г. бе за кратко начело на Берое, но и там не постигна нужните резултати. Димитров е бил помощник на Иван Колев в Персипура Джаяпура и Индонезия, иначе е бил начело на Конелиано и Витоша (Бистрица).

Очаква се решението да бъде взето до края на годината, и по-точно - след края на есенния полусезон, който завършва на 17 декември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички