Дяков: Не искам да казват, че сме съдийски отбор


Дяков: Не искам да казват, че сме съдийски отбор
Снимка: БГНЕС

2164 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков не отговори дали е обиден ли е на селекционера Петър Хубчев, след като не получи повиквателна за световната квалификация с Холандия. 

"Не съм говорил с Петър Хубчев. Не съм извикан, защото така е преценил треньорът. Трябва да се доверим на решението му и единственото, което да направим, е да стискаме палци на отбора. Селекционерът решава кой може да му бъде от полза. За националния винаги съм давал най-доброто от себе си и винаги ще го правя. Нека изчакаме да видим дали ще бъда повикан за Франция и тогава ще коментираме”, каза Дяков пред Канал 3.

"За нас е най-добре съдиите да остават незабелязани. Не искам нито да ни помагат, нито да ни пречат. Не е хубаво за нас да ни лепват, че сме съдийски отбор. Аз съм сигурен, че тези съдии допускат грешки неумишлено", сподели капитанът относно срещата срещу Левски, където имаше няколко фрапантни съдийски решения в ущърб на "сините".

"Ще имаме нужда от време, за да се напаснем един към друг с Херо. Надявам се, че в най-скоро време Лудогорец ще бъде познатият хегемон и лидер у нас. Вече сме по-опитни, но желанието за европейски мачове е огромно. В групата ни няма фаворит. Нека който е най-добър, той да продължи напред. Лудогорец в годините е показал, че не се страхува от силни съперници”, заяви още Дяков.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички