Димитър Илиев след повиквателната: Дано това не е единичен случай


Димитър Илиев след повиквателната: Дано това не е единичен случай
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1773 0

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев получи повиквателна за националния отбор на България. Той е в сметките на селекционера Георги Дерменджиев за предстоящите двубои с Парагвай и Чехия, което очаква зарадва изключително много играча.

"Горд съм и се радвам, че повиквателната за националния отбор на България е вече факт. От доста време я чакам, дано това да не е единичен случай. Надявам се, че ще успея да се утвърдя и да помогна с качествата си, така че отборът да изглежда по-добре в предстоящите два двубоя срещу Парагвай и Чехия", заяви той пред клубния сайт на пловдивчани. 

"Следващите два мача сме домакини. Надявам се отбора да има по-добро лице в сравнение с това, показано преди месец, да играе атакуващ и резултатен футбол, а ако е възможно – да постигнем и две победи. Най-важното е да има положителната промяна след смяната на треньора и да се види, че българският национален отбор тръгва отново в правилната посока“, завърши той.

А кои са всички избраници на Георги Дерменджиев - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички