"Десподов и Неделев дори не се изпотиха, само разхождат националната фланелка"

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, се изказа изключително критично по адрес на големите звезди в националния ни отбор по футбол. Той обвини Кирил Десподов, който е футболист номер едно на България, и Тодор Неделев, който е сред най-качествените играчи в първенството ни, в липса на себераздаване с фланелката на "лъвовете".

"Направи ли ви впечатление играта на Десподов и Неделев. Те дори не се изпотиха. Само разхождаха фланелката на България. Това е позор. Иначе журналистите избират Космонавта за футболист на годината" - заяви Стефанов пред Гонг.

В Италия: Десподов получава привилегии в националния отбор

Кирил Десподов се ползва с извънредни привлегии в националния отбор. Такова мнение изразиха в Италия, където крилото играе от зимата. Причина за ...

Членът на Изпълкома на БФС визира най-вече мачовете срещу Чехия и Косово, където българите записаха две загуби, съответно с 1:2 и с 2:3. Следващият сблъсък от квалификациите за Европейското първенство за нашите е срещу фаворита в групата - Англия. Срещата е на 7-ми септември от 19:00 часа. А нашия анализ за това кой трябваше да спечели призванието футболист номер едно на България, вижте тук.

Още по темата

Please select answer!