Дерменджиев: Извикал съм най-доброто, Попов остава капитан


Дерменджиев: Извикал съм най-доброто, Попов остава капитан
Снимка: БГНЕС

1334 0

Новият селекционер на националния ни отбор по футбол Георги Дерменджиев говори дни преди дебюта му срещу Парагвай. Той сподели, че е извикал най-добрите играчи, с които разполагаме, и че не е пропуснал никого.

"Нямам притеснения, че поех поста. За мен е чест. Отборът ни има потенциал и мисля да оправдая доверието. Всеки треньор желае да започне с победа. Аз не правя изключение. Искам отборът да е по-отговорен, но и да играе по-свободно" - започна Дерменджиев.

"Ще проведа разговор с всеки футболист на лагера. Важното е играчите да са готови през март, когато са баражите. Не мисля, че съм забравил да викна някого. Това, което е, е най-доброто. Ивелин Попов ще продължи да е капитан и при мен" - каза той пред БНТ.

България излиза срещу тима на Парагвай в приятелски мач. Срещата ще се състои в четвъртък (14.11) от 19:00 часа българско време. Три дни по-късно (17.11) Чехия гостува на стадион "Васил Левски" в последен мач от квалификациите за Евро 2020. А кой легендарен български футболист от миналото взе диплома за мениджър на европейски клубове - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички