Дебютантът Георгиев: Злополучен мач, благодарен съм за доверието


Дебютантът Георгиев: Злополучен мач, благодарен съм за доверието
Снимка: БГНЕС

1528 0

Дебютантът на вратата на България Георги Георгиев изрази разочарованието си от поредната загуба срещу Парагвай. 31-годишният страж изигра силен двубой, в който спаси няколко опасни положения.

Все пак той бе безпомощен в 60-та минута, когато футболистът на английския Нюкасъл Мигел Алмирон вкара единствения гол, а според Георгиев именно нападателят от Висшата лига е направил разликата в мача.

„Злополучен мач. Все пак чувството да играеш за България е невероятно и съм благодарен за доверието. Ще продължа да тренирам на 100%. Преди мача имаше леко напрежение у мен, но след първия съдийски сигнал всичко беше нормално", започна Георгиев.

"Повече щях да съм доволен, ако не бях хванал нито едно положение, а мачът завърши със суха мрежа. Колективът е на добро ниво, но резултатите тежат. Надявам се да вдигнем духа на отбора за важните мачове, които са март месец", добави стражът на Славия.

А какво каза Дерменджиев след загубата в неговия дебют като селекционер на България - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички