Български национал за ЦСКА: Пълна измишльотина


Български национал за ЦСКА: Пълна измишльотина
Снимка: Getty Images/Guliver

3759 0

Един от най-силно представилите се футболисти срещу Швеция - Симеон Славчев, категорично отрече да е водил каквито и да е разговори за завръщането си в България с екипа на ЦСКА. Той коментира появилите се слухове пред полска медия и категорично ги опроверга.

"Официално запитване имаше само от Бирмингам. Колкото до слуховете за ЦСКА – това са някакви абсолютни измишльотини, не съм водил никаква разговори. В добавка мога да кажа, че имах още три оферти от Англия, Франция и Италия, но не мога да споменавам имена. Всичко пропадна и Спортинг не можа да ме продаде. Те знаеха, че при такъв сценарий бих предпочел да се върна в Гданск", сподели бившият халф на Литекс.

Иначе в същото интервю той разкри, че се е почувствал отлично по време на пробите си в Англия, но в крайна сметка Бирмингам не се е разбрал със Спортинг Лисабон, а в крайна сметка той се озова в Легия за втори път под наем.

"Беше страхотно, защото от дете мечтаех да играя в някоя английска лига. Стилът, манталитетът, всичко много ми допада. Бях близо до трансфер, но англичаните не приеха условията на Спортинг. Може би ще играя там един ден. Сега не се получи, но съвсем не унивам. Знаех, че ще остана в Гданск”, допълни Славчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички