България ще играе екзотична контрола през ноември


България ще играе екзотична контрола през ноември
Снимка: БГНЕС

2189 0

Българският национален отбор ще се изправи срещу Хаити в контрола през ноември. По настояване на ФИФА родната федерация осигури контрола за 13-ти или 14-ти ноември.

По всяка вероятност мачът ще се проведе в София, а гостите ще получат и 150 хиляди евро, твърди "Труд". Имаше сериозна опасност световната футболна асоциация да наложи глоба на България от 250 хиляди франка, ако до края на месеца не бе намерен противник за проверка на въпросната дата.

С въвеждането на новия формат на квалификациите от ФИФА се ангажираха с подсигуряване на контроли за свободните отбори, които нямат съперник за насрочените от централната дати за мачове. В момента Хаити е на 86-то място в световната ранглиста. Тимът на Красимир Балъков е 62-ри. За островната държава със статут на титуляр е Джони Пласид, вратарят на Царско село. Малко след контролата, „лъвовете“ се изправят срещу Чехия в последен мач от квалификациите за Евро 2020.

А кой е фаворитът за поста на Борислав Михайлов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички