България или... Германия? Квалификации за Мондиал 2018 или полуфинал на Евро 2016?


България или... Германия? Квалификации за Мондиал 2018 или полуфинал на Евро 2016?
Снимка: БГНЕС

1103 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман направи може би най-големия комплимент за българския национален отбор изобщо в последните години. Един от лидерите на Франция обяви, че на стадион "Васил Левски" се е чувствал така, както срещу Германия по време на полуфинала между двете селекции на Евро 2016. 

Във въпросния мач световният шампион постоянно натискаше и имаше куп положения, но "петлите" се добраха до победата с 2:0 и се класираха за финал, който обаче загубиха.

"Чувствах се както срещу Германия в полуфиналите на Евро 2016 на “Велодром”, където бихме с 2:0. Доволен съм от мача, който изиграхме, бяхме истински войници на терена. Затрудниха ни, но ние сме бойци", заяви френският национал.

Действително това беше един от най-големите тестове за Франция по време на пътя им към Световното първенство в Русия. Родните национали реагираха отлично на факта, че бяха поведени още във 2', като имаха няколко брилянтни положения за гол. Те, за съжаление, не бяха реализирани, но българите се представляваха сериозна опасност за Франция, а през второто полувреме почти изцяло доминираха върху срещата. Комплиментът на Гризман е поредното доказателство за добрата игра на "лъвовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички