Боби Михайлов: Мондиал с 48 отбора ни дава големи шансове


Боби Михайлов: Мондиал с 48 отбора ни дава големи шансове

1141 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов аплодира решението на ФИФА да разшири формата на Световното първенство, което от 2026 година ще бъде с 48 отбора.

"Винаги съм бил радетел за увеличаване на участниците на Мондиал, защото така се увеличава и шанса на българския национален отбор. Исках и Евро 2016 да бъде с повече отбори, защото така също имаме по-голяма възможност да участваме. Сега също се надявам увеличаването да даде по-големи шансове на националния отбор”, коментира Михайлов след заседанието на Изпълкома на БФС.

Той заяви, че се обмисля вариант за контрола между мъжката и младежката национална гарнитура.

„Хубчев ще пътува за Турция, където повечето наши отбори се подготовят. Той ще ги наблюдава. Още не е ясно дали ще има приятелски мач с юношите. Ако времето позволява. Няма много възможности за дати. Най-вероятно на 22 февруари. Веднага тогава играе с Холандия. Тогава и първенството ще е почнало”, каза президентът Борислав Михайлов на пресконференцията след заседанието на Изпълкома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички