Балъков готви поне 6 промени за Ирландия, 37-годишен страж е пред дебют


Балъков готви поне 6 промени за Ирландия, 37-годишен страж е пред дебют
Снимка: Getty Images/Guliver

11837 0

Селекционерът на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков ще направи минимум шест промени по състава за контролата с Ирландия във вторник в сравнение с евроквалификацията с Англия.

Бала е решил да експериментира, като даде шанс на всички, които взе в групата и не участваха на "Уембли". "Ще пусна нови футболисти, но ще играят и някои, които играха срещу Англия", каза специалистът веднага след мача.

Промените ще започнат още с вратарския пост. Там титуляр се очаква да е 37-годишният страж Христо Иванов, пише "Тема спорт". Имаше вероятност той да е сред 11-те на "Уембли", но все пак Балъков и щабът му са решили да се доверят на Пламен Илиев. Почти сигурно през второто полувреме минути под рамката ще запише и Мартин Луков.

Титуляр ще е и Кирил Десподов. Сред 11-те от тези, които не играха на "Уембли", ще видим още Георги Терзиев, Божидар Краев, Иван Горанов, Георги Пашов и Симеон Славчев. За Пашов това също ще е дебют за представителния ни тим. Въпреки че игра срещу Англия, Вандерсон отново ще е титуляр, за сметка на Марселиньо, който ще остане резерва. Опция за 11-те е и Георги Миланов.

А защо България продължава да има шанс за Евро 2020, въпреки плачевните резултати в квалификациите - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички