Асистентът на Хубчев: Срещу него и националния отбор има целенасочена кампания


Асистентът на Хубчев: Срещу него и националния отбор има целенасочена кампания
Снимка: БГНЕС

1117 0

Помощникът на Петър Хубчев в националния отбор - Левон Апкарян, заяви, че срещу тима и селекционера има целенасочена кампания. Именно заради това са критиките към "лъвовете" след първите две евроквалификации, както и слуховете, че Хубчев ще поеме Левски, а мястото му в А-отбора на България ще заеме Красимир Балъков.

"Този национален отбор в това си състояние има само една единствената загуба с 0:1 от Норвегия в последните 9 мача. Отборът имаше четири поредни победи в тези 9 срещи. Има целенасочена кампания срещу националния отбор и срещу селекционера Петър Хубчев. Не се притесняваме изобщо и не обръщаме внимание на нападките. Знаем откъде идват", заяви Апкарян пред "Гонг".

"Срещу Черна гора притежанието на топката е 63:37 в наша полза, имаме 14 удара по посока на вратата им. А за да се прави анализ на Косово по този начин, явно някой не е запознат с това, което представлява в действителност техният отбор. Някои от футболистите им играят в топ първенствата на Европа. Само няколко дни по-рано Косово направи 2:2 срещу Дания. Точката не е неуспех", допълни той.

Според асистента на Хубчев той извлича максимума предвид състоянието на българския футбол. Апкарян заяви, че не трябва да се коментира кои играчи са викани и кои не, защото, ако някой от сегашните национали се обиди, ще става по-лошо за отбора. Как реагира Хубчев на въпроса за Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички