Ас на Лудогорец иска с България на Евро 2020

Бразилският ас на Лудогорец - Вандерсон, който отново повиквателна за националния отбор на България и изрази радостта си от това пред медиите в родината му. Освен това обяви и каква цел има пред себе си.

"Получих нова повиквателна и не мога да ви опиша колко съм щастлив. Полека-лека сбъдвам футболните си мечти. Ето, дебютирах на "Уембли" и въпреки че резултатът беше негативен, още помня всичко. Незабравимо е да играеш на този стадион, когато е препълнен."

Разкритие: Домусчиев натурализира всичките си бразилци, готви ги за бг национали

Сериозен и изненадващ план на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри една от звездите на тима - Вандерсон. Бразилецът призна, че бизнесм...

"Но сега искам да се представя по-добре в предстоящите два мача с Черна гора и Англия. Все още голямата цел пред отбора и пред мен самият е да играя на Европейското първенство. Макар ситуацията да е много сложна, ние имаме своите шансове. Не ни остава нищо друго, освен да вярваме и да се борим докрай за класирането си на този шампионат. Докато имаме шансове, трябва да се надяваме и да се бием за тях".

Вижте в този материал с каква радост приеха повиквателната на Вандерсон за България семейството му в Бразилия

Още по темата

Please select answer!