Ас на Левски категоричен: Холандия ще смачка България


Ас на Левски категоричен: Холандия ще смачка България
Снимка: Getty Images/Guliver

7566 0

Един от най-важните футболисти на Левски - Джереми де Ноойер, е убеден, че Холандия няма да има никакви проблеми при гостуването си на България в събота вечер. Двете селекции се изправят в квалификация за Световното първенство през 2018, а халфът е убеден, че няма вариант "лалетата" да загубят.

"Холандия има много повече качествени играчи в състава си от противника. Българите ще се защитават и това ще е тактиката им да измъкнат нещо. Но постоянно правят грешки отзад. А Холандия с играчи като Робен, Снайдер, Дост и Промес просто няма как да не се възползва", категоричен е Де Ноойер.

"Нещо лошо може да се случи като резултат, ако целият отбор няма ден и не може да си вкара положенията. Но не вярвам това да се случи, защото на момчетата не им се гледа още едно голямо първенство по телевизията.

Да, България ще контраатакува, но силата е на страната на Холандия. Имам двама съотборници от Левски, които са в състава, но едва ли ще са титуляри, така че открито ще подкрепям Холандия. А и българите ще са без големите звезди на Лудогорец, които се контузиха", сподели Де Ноойер пред изданието ad.nl в родината си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички