Звезда на Мура ласкае старши треньора на Лудогорец Анте Шимунджа


Звезда на Мура ласкае старши треньора на Лудогорец Анте Шимунджа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1998 0

Асът на словенския Мура Томи Хорват е на път да се раздели с клуба след края на кампанията.Той заяви, че би помислил върху варианта дали да облече екипа на българския шампион Лудогорец.

23-годишният полузащитник иска да продължи да се развива в чужбина, а интерес към него определено не липсва.

Рапид Виена и Фенербахче са сред основните фаворити за подписа му, но той не отрича, че е склонен отново да работи с наставника на Лудогорец Анте Шимунджа.

“Безспорно настоящият сезон е най-добрият ми в кариерата. Статистиката е красноречива в това отношение. Осъзнах с какви качества разполагам, особено когато играхме на международната сцена.

Прекрасно е чувството, когато видиш, че можеш да се съревноваваш с толкова класни футболисти”, споделя Хорват по повод попадението му срещу Тотнъм в Лигата на конференциите, който помогна на неговия тим да постигне изненадваща победа с 2:1 над "шпорите".

По-рано през сезона халфът се разписва и във вратата на Лудогорец, но отборът му отпадна от българския шампион в предварителните кръгове на Шампионска лига.

“Той ме премести от крилото в средата на терена, където играх по-добре. Израснахме и постигнахме успехи с Анте Шимунджа. С удоволствие бих играл отново под негово ръководство”, допълва Ховарт в интервю за “nogomania.com”.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Препоръчаха Кирил Десподов на европейски гранд.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички