Петричев: Пожелаваме си именит отбор да дойде в Разград


Петричев: Пожелаваме си именит отбор да дойде в Разград
Снимка: БГНЕС

2602 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не е необходимо на всяка цена да се привличат нови играчи в тима. Той се надява да се падне някой именит отбор на разградчани в групите на Лига Европа. 

“Бях сигурен и вярвах до последно, че няма как късметът да не е с нас. Ще играем в Европа поне до Коледа. Честито на всички в отбора. Пожелаваме си именит отбор, който да дойде в Разград. При нас нещата винаги стават трудно, но важното е, че стават. Не бива да се заблуждаваме. Имаме си нашите трески за дялане”, заяви Петричев.

"Възможно е да има новини. Ще вземем футболисти единствено, ако сме сигурни, че ще вдигнат нивото. При нас не е необходимо да продължаваме със селекцията на всяка цена. Станислав Генчев е един кадър на Лудогорец. Ние възнамеряваме да го развиваме. Вярвам, че той е един от бъдещите добри български треньори. Важното е, че всички хора, които са компетентни, са единодушни какъв треньор се търси. Имаме доста работа в тази посока, но не сме си поставяли спешни срокове", допълни още той. 

А какво заяви Генчев след класирането на Лудогорец за групите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички