Петричев изригна срещу бранител на ЦСКА: Той е най-добрият каратист в първенството


Петричев изригна срещу бранител на ЦСКА: Той е най-добрият каратист в първенството
Снимка: БГНЕС

4291 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе крайно разочарован от съдийството в снощния двубой с ЦСКА. Двата тима завършиха 1:1, като и от двата лагера имаха претенции към отсъжданията. Петричев недоволства най-вече заради неотсъдена дузпа в полза на разградчани.

Испанският защитник на "червените" Албентоса вдигна много високо крака си в наказателното поле към главата на Клаудио Кешеру, но сигнал от главния рефер не последва.  "Това не е нарушение, това е покушение. На този удар и най-известният каратист сред футболистите Златан Ибрахимович ще завиди. Определено Албентоса е най-добрият каратист в Ефбет Лига", написа Петричев във Facebook.

Иначе веднага след двубоя директорът на отбора заяви още: "Рядко коментираме съдиите, но се посъветвахме с колегите и възнамеряваме да пуснем жалба, тъй като втори пореден мач не ни дават чиста дузпа. Ако това е феърплеят, за който говорихме в началото на първенството, това е в ущърб за Лудогорец. Не говоря само за ситуацията в дузпата, тъй като момчетата ми казаха, че е имало ситуации, в които играч на ЦСКА е заслужавал червен картон. Мисля, че сме в пълното си право да подадем жалба".

Междувременно след двубоя стана ясно, че фенове на ЦСКА са се "прочули" с кражба на презервативи в Разград - ето какво съобщиха от полицията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички