Лудогорец продава Кафу в Англия


Лудогорец продава Кафу в Англия
Снимка: БГНЕС

3017 0

Лудогорец продава голямата си звезда Джонатан Кафу в Англия. Очаква се звездата на тима от Разград да поеме към Острова през летния трансферен прозорец.

С тази новина се похвалил човек на много висок пост в клуба от Разград по време на шампионското парти след мача с ЦСКА (1:1). Дали заради еуфорията от шестата поредна титла или заради предвкусващия добър край на тежките преговорите около Кафу, силният човек от Лудогорец заявил пред официалните гости, че бразилецът е спазарен за английски клуб, съобщава "Труд".

За никого не е тайна, че „орлите" вече са в напреднали разговори с Уест Хем"и влезлия във Висшата лига тим на Брайтън. Очаква се в Разград да получат рекордна сума за трансфера. Така те могат да подобрят своето постижение отпреди 24 месеца.

През 2015 година Лудогоре" продаде Жуниор Кайсара на Шалке за 6 млн. евро. В касата на българския шампион се очакват сега поне с 2 млн. евро повече за офанзивния футболист. Така ще бъде записан нов рекорд за най-скъпо продаден играч от роден клуб.

През 2002 година Левски спазари Георги Иванов за френския Ренсрещу 4 милиона евро. Настоящият треньор на Черно море все още си остава най-скъпият изходящ трансфер на български играч в чужбина. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички