ВИДЕО: Лудогорец пече обещаващ трансфер на бразилец


ВИДЕО: Лудогорец пече обещаващ трансфер на бразилец
Снимка: принтскрийн

5699 0

Португалското авторитетно издание "A Bola" информира за предстоящ трансфер в Лудогорец. Според него разградчани са направили оферта за бразилския атакуващ халф на Авеш Лукиняш. Той е 22-годишен и е висок 169 см. С ръста и бързината си футболистът се вписвал отлично в концепцията на разградчани.

Според "A Bola" разградчани са готови да платят 800 хиляди евро за правата му. Интересното е, че те са поделени по 50% между Бенфика и Авеш. Лисабонските "орли" обаче имат клауза, според която могат да си върнат играча, като откупят останалите 50 процента. Ако не се възползват от това, то Авеш е свободен да приеме офертата на Лудогорец. За Бенфика Лукиняш е ритал главно за втория отбор и вероятността да се стигне до връщането му е малка.

В кариерата си бразилецът е имал още един отбор - Виляфранкуензе, който е от трета дивизия на Португалия. Според португалските медии решение се очаква да има до няколко дни. Играчът е бил наблюдаван на няколко пъти на живо от скаути на Лудогорец. Кои са другите трансферни цели на разградчани вижте в този материал и в този

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички