Кешеру посочи голямата си мечта преди двубоите с Интер


Кешеру посочи голямата си мечта преди двубоите с Интер
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3081 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру призна пред авторитетното италианско издание La Gazzetta dello Sport каква е мечтата му за предстоящата срещу Интер. Двата отбора играят един срещу друг на 1/16-финалите в Лига Европа, като първият двубой е в Разград, е следващата седмица е реваншът на "Сан Сиро".

"Мечтая да отбележа гол на стадиона на Роналдо и Шевченко. Почти мога да го нарека това дерби, защото като дете харесвах много отбора на Милан. Ако трябва да съм честен, ще кажа, че няма от какво да се страхува Интер. Така ще можем да се изненадаме. Искаме да разберем дали наистина можем да състезаваме срещу големите в Европа. Направихме грешка само срещу Еспаньол и трябва да дадем 150% от нас. Имаме качествата и организацията, знаем как да владеем топката. Няма да е лесно на Интер", заяви нападателят на разградчани.

"Имам 32 гола и има още време да вкарам повече. Не чувствам тежестта на отговорността. Не се имам за голямата звезда на клуба. Всички играчи са важни. Всеки един поема отговорност и помага на другия, а накрая резултатите от това са супер. Аз мислим само за себе си, няма да произлезе нищо добро. Работим за доброто на отбора", допълни още той пред италианското издание.

Междувременно пък наставникът Павел Върба заяви, че не се е примирил, че Интер е фаворит в срещата - ето какво още сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички