Ето кога Лудогорец започва подготовка за новия сезон


Ето кога Лудогорец започва подготовка за новия сезон
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1742 0

Шампионът на България Лудогорец започва лятната си подготовка на 6 юни, обявиха от клуба. Тогава футболистите ще се подложат на медицински изследвания и фитнес тестове в столична клиника. В 13:00 ч. ще се състои пресконференцията, на която ще присъстват представители на ръководството, треньорския щаб и футболисти.

Вечерта на 6 юни отборът ще отпътува за Банско, където ще протече първият летен лагер. Подготовката в планинския град ще бъде общо осем дни. На 13 юни в 10,30 ч. "орлите" ще изиграят първия си приятелски двубой срещу втородивизионния Струмска слава. Срещата е с начален час от 10,30 ч.

След това тренировъчните занимания ще продължат в Австрия, като заминаването е на 15 юни с редовен полет от София до Мюнхен. Разградчани ще пребивават в градчето Бад Харинг, където се готвиха през последните три години.

В Австрия отборът ще изиграе четири контроли: 19 юни - БВ Линц (Клуб от Втора австрийска Бундеслига) 22 юни - Гройтер Фюрт (Участник в Първа Бундеслига през сезон 2021/2022 г.) 25 юни - Ференцварош (Шампион на Унгария) 26 юни - Нюрнберг (Деветкратен шампион на Германия).

Лудогорец се връща обратно в България на 27 юни и до началото на сезона ще се готви на своята клубна база в Разград. Първите официални мачове на тима са на 5/6 юли, когато стартират предварителните кръгове на турнира Шампионска лига.

А ето кой играч на Лудогорец е в полезрението на Олимпик Марсилия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички