Ангел Петричев: Шансовете да играем в Европа напролет са реални


Ангел Петричев: Шансовете да играем в Европа напролет са реални
Снимка: БГНЕС

1184 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви преди гостуването на Цървена звезда в Лига Европа, че шансовете на разградчани да играят в евротурнирите напролет са напълно реални.

"В очакване сме на един тежък мач предвид съперника, обстановката и многото контузии, които ни съпътстват в последно време. Като цяло тежка ситуация. Имаме достатъчно футболисти, на които разчитаме да направят един добър мач срещу Цървена звезда. Време е за добър мач“, сподели Петричев.

„Не бих казал, че шансовете ни са малки. Шансовете са напълно реални да играем в евротурнирите напролет, стига да вземем две победи. Надявам се в оставащите два мача момчетата да не играят под голямо напрежение, да се забавляват, да дадат най-доброто от себе си и да зарадваме нашите привърженици“, добави той.

„Надявам се момчетата да са го забравили вече мача срещу ЦСКА 1948. Този мач имаше две лица. Мисля, че треньорският ни щаб е направил достатъчно, за да обясни на момчетата, че ние си имаме нашите шансове, че трябва да играят без напрежение. Надявам се утре и спортният шанс да бъде с нас“, допълни изпълнителният директор на Лудогорец.

„Нас не ни притесняват мачовете на гъсто, притесняват ни контузиите, които се получиха през последните месеци.“

„В европейските клубни турнири играхме без някои от най-ключовите ни футболисти. Сега липсата на футболисти се увеличи особено след последния мач.“

„По-малка е възможността за вариации и ротации, но тези момчета, които са налични имат качествата да се представят добре“, каза още Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички