Ангел Петричев: Лига Европа ще покаже на какъв път се намираме


Ангел Петричев: Лига Европа ще покаже на какъв път се намираме
Снимка: БГНЕС

718 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че най-вероятно до края на трансферния период в българския футбол на 5-и септември няма да бъдат привличани нови играчи. Също така той представи последното ново попълнение Мануел Луис да Силва Куфамана-Шоу.

Според него, в клуба продължава фината трансформация, а мачовете от турнира Лига Европа ще дадат отговор какви играчи ще се търсят през зимата.

"Аз мисля, че ние разполагаме с един много добре окомплектован отбор. Ситуацията е такава, че не ни трябват играчи на всяка цена. Разбира се, до края на трансферния период всичко може да се случи. Нямаме крещяща нужда от хора на каквато и да е позиция в момента. Не очаквайте действия на юруш до края на трансферния период".

Относно задачите пред отбора и дали потенциалът предполага изпълнението им, Петричев заяви: "На първо място се целим в излизането от групата на Лига Европа, и разбира се искаме да се представяме на обичайното високо ниво и в българското първенство, както го правим от началото на настоящия сезон. Разбира се, продължаваме с този период на реформа, да правим фините настройки. Треньорският щаб и изобщо цялото спортно-техническо ръководство си дават много ясна сметка къде сме в момента. Отделно, участието с тези отбори в Лига Европа, ще ни даде много ясна представа дали ще бъде необходимо нещо и за зимния трансферен прозорец. Но като цяло общото мнение е, че отборът върви във възходяща посока. И мисля, че тепърва ще показваме още по-добри игри".

"За съжаление, в нашия отбор се случиха и контузии, които поставят на изпитание треньорския щаб. Каули Оливейра се контузи, Оливие Вердон и Икоко са с по-леки травми. Вчера са контузи и Вандерсон. Но с момчетата, с които разполагаме, аз мисля, че можем да постигнем целите, които сме си поставили. А каква е програмата на тима за Лига Европа, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


"Жълтата нощ", в която Кака, Роналдиньо и Дел Пиеро играха за...еквадорския Барселона

Роналдиньо, Кака, Алесандро дел Пиеро, Андреа Пирло...милиони хора по света са мечтали да видят такива футболни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички