Звезда на Лудогорец: Искаха ме отбори от Германия и Италия, зимата ще взема решение


Звезда на Лудогорец: Искаха ме отбори от Германия и Италия, зимата ще взема решение
Снимка: БГНЕС

2688 0

Една от звездите на Лудогорец - Джоди Лукоки разкри интересни подробности за престоя си в разградчани пред изданието Аjaxshowtime, което има специална рубрика, посветена на играчи, които са били част от Аякс. Лукоки също така споделя, че е имало вече оферти за него от чуждестранни клубове. 

"Ако се върна в Холандия, ще е в отбор от топ 3. Знам, че имаше интерес към мен от отбори от Бундеслигата и от Серия А, но досега не съм имал чувството, че трябва да напусна. Клубът се нуждае от мен и затова останах. През зимата ще помисля и тогава ще взема решение за бъдещето си От Холандия не е имало сериозен интерес към мен или поне от водещите отбори. Имам поставена цена и само някой гранд от Холандия може да си я позволи", заяви Лукоки. 

"За щастие няколко души в отбора говорят английски, но в началото не беше лесно. Всичко минава през преводач. Живея в наистина малък град, но когато играе в Европа стадионът се пълни", допълни още той, като сподели, че се е сблъскал и много пъти с расистски коментари. "Това се случва най-вече по време на гостуванията. Не ми подхвърлят банани, но са ми наричали "черен" или "маймуна". Това само ме мотивира, за да вкарам гол или да асистирам за такъв".

Крилото на "орлите" се върна назад във времето за престоя си в Аякс, където има 4 гола в 25 мача. "Благодарен съм за всичко, което научих в Аякс, дори още го използвам. Може би трябваше да съм малко по-сериозен. Можех да инвестирам повече в себе си. Не бях щастлив, когато си тръгнах оттам, но това е футболът. Оказа се обаче и за добре, тъй като тук играх в Шампионска лига, а в Холандия нямаше да имам тази възможност. От финансова гледна точка също бе добре за мен"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички