Журналист на "AS" за базата на Лудогорец: Повечето клубове в Ла Лига биха завидели


Журналист на "AS" за базата на Лудогорец: Повечето клубове в Ла Лига биха завидели
Снимка: БГНЕС

6113 0

Лудогорец впечатли пратеника на испанския вестник "AS" в Разград във връзка с мача в Лига Европа срещу Еспаньол тази вечер. След като разгледа базата на клуба, испанският журналист Алберто Мартинес отбеляза, че тя би предизвикала завистта на повечето елитни испански клубове.

"Разград е упадъчен град, където има много работа спрямо броя на индустрията, която го заобикаля. В баровете има обяви, че се търсят служители, но никой не откликва, ако не му се плаща повече от минималната заплата от 350 евро", пише Мартинес и цитира служител на клуба да казва: "Дори сервитьорите не се стараят, защото знаят, че няма да бъдат изхвърлени".

Относно спортната база на Лудогорец Мартинес пише, че тя би предизвикала завистта на повечето клубове от Ла Лига. Той посочва, че клубът разполага с 6 футболни игрища с естествена трева и две с изкуствена, има стадион за втория отбор и младежкия такъв, фитнес зала, зала за физиотерапия, трапезария, стая за трофеи, съблекалня с басейн, сауна и кабина за криотерапия, в която играчите са изложени на температури под -100 градуса. А какво написа AS за собственика Кирил Домусчиев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички