Здравков: Нямам обяснение за двете равенства, нормално е да бъда сменен


Здравков: Нямам обяснение за двете равенства, нормално е да бъда сменен
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2269 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков призна, че не изпитва напрежение относно своя пост, но не би се изненадал, ако бъде сменен. С него начело тимът тръгна с 2 равенства в пролетния полусезон.

"При мен напрежение няма. Иначе факт е, че резултатите са водещи в треньорската професия. Имам обяснения за резултатите в подготовката, но не и за тези в първите ни два официално двубоя, в които направихме много пропуски. Ако хората, които са ме поканили, не са доволни от моята работа, е нормално да бъда сменен", коментира Здравков пред "Диема спорт".

АНТОНИ ЗДРАВКОВ ОБВИНИ СВОЯ ОТБОР ЗА ИЗГУБЕНИТЕ ТОЧКИ

"През първото полувреме не стояхме на терена по най-добрия начин. Имахме доста пропуски в почти всички фази на играта. Допуснахме съперникът да ни затвори, бяхме статични и това повлия на играта. След почивката се промениха доста неща, имахме доста ситуации и след една грешка, с малко късмет, или не, но топката влезе в нашата врата. Опитахме се после да създадем още ситуации и го направихме, но пропуснахме от чисти позиции“, анализира мача с Ботев (Пд) той (1:1).

ЛУДОГОРЕЦ НЕ Е ПЕРФЕКТНА МАШИНА ЗА УСПЕХИ. ВЕЧЕ НЕ

Според наставника това, че отборът не вкарва не било проблем. "Това, че не вкарваме, не бих казал, че е проблем, а по скоро това, че загубихме четири точки в първите си два мача. В предната среща не бяхме на ниво, докато днес бяхме, но само за едно полувреме. Трябва да започнем да си вкарваме положенията на първо място и на второ да не допускаме ситуации, защото днес допуснахме една такава и видяхме, че това може да доведе до загуба на точки", посочи Здравков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички