Здравков: Липсваше ни завършващия пас


Здравков: Липсваше ни завършващия пас
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

906 0

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков посочи каква е причината за загубата от Лехия (Гданск) в четвъртата контрола на "зелените" в Турция. Според него завършващият пас е лишил от успех разградчани.

"Доминирахме през целия мач. Владеехме инициативата. Пропуснахме точния момент в ситуациите, които създавахме. Смятам, че неутрализирахме силните страни на противника - те играят с дълги топки и контраатаки. Допуснахме две ситуации, в които получихме неприятности пред вратата си. В една от тях ни вкараха и гол. Пропуснахме ситуации, а допуснахме лесен гол. Не намирахме точния момент за последния пас", сподели Здравков пред Diema Sport. 

"Полският футбол е силов, агресивен. Нормални бяха нещата, които видяхме. Бяхме готови за такива неща. Но нервите на Сисиньо просто не издържаха. Няма логика Юсеин да играе в отбора след само една тренировка със съотборниците си.Не можем да го хвърлим на терена без да е свикнал с всичко", допълни още наставникът.

По-рано днес пък излезе информация, че най-скъпият изходящ трансфер на Лудогорец е стигнал до Казахстан - ето и повече подробности.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички