Заместникът на Стоев: Смяната на Стойчо е нож с две остриета, но имаме план за Марибор


Заместникът на Стоев: Смяната на Стойчо е нож с две остриета, но имаме план за Марибор
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5819 0

Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев говори преди утрешното много важно гостуване в Словения в решаващия спор срещу Марибор за груповата фаза на Лига Европа. Генчев призна, че изваждането на Стойчо Стоев може да се окаже "нож с две остриета", но въпреки това подчерта, че тимът има план за действие и ще се противопостави на словенския отбор.

"Направили сме стратегия и план за мача. Дано това, което сме приготвили за утре, ни донесе успех. Притеснения нямам, нещата се развиха доста бързо. Работата, която трябваше да свършим за тия 2-3 дни беше доста. Ситуацията е доста изненадваща, нещата се развива бързо. Треньорската смяна е нож с две остриета. Надявам се в случая резултатът да е позитивен и футболистите да са готови да дадат най-доброто от себе си в този важен мач", заяви Генчев.

По отношение на възникналия конфликт между Марселиньо и Стойчо Стоев, Генчев бе категоричен, че той е бил изчистен и не е причина за уволнението на старши треньора: "Ситуацията между Марселиньо и предишния треньор беше изчистена, това нещо беше изчистено отдавна. Надявам се, че той ще бъде готов да даде утре най-доброто от себе си."

"Не очаквайте точно сега да ви кажем какъв ще е подходът ни. Футболистите ще разберат какво ще правим в съблекалнята. Готови сме да отговорим на всичко, което те предприемат. Не можем да гледаме само в едната фаза от играта, когато говорим за мач в европейските турнирите", добави Станислав Генчев.

Междувременно една от звездите на Лудогорец не отпътува за мача в Словения, като най-вероятно му предстои трансфер (повече по темата четете тук).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички