Юношите на Лудогорец не се дадоха на Ботев, зрелищно реми в Разград


Юношите на Лудогорец не се дадоха на Ботев, зрелищно реми в Разград
Снимка: ОФициален сайт на Ботев Пловдив

997 0

Лудогорец и Ботев (Пловдив) направиха зрелищно 2:2 в мач от последния кръг на Първа лига. Тъй като двубоят на „Лудогорец Арена“ бе без значение за класирането и на двата отбора, треньорите на двата отбора заложиха на доста експериментални състави. След днешното равенство шампионите от Разград приключват сезона с актив от 88 точки, докато пловдивчани ще завършат на петата позиция с 56 пункта.

В игра за шампионите се появиха редица от младите таланти на клуба, които оставиха страхотни впечатления с представянето си днес. Именно един от големите таланти на разградчани Ивайло Климентов изведе домакините напред в 37-ата минута. Офанзивният полузащитник вкара страхотен гол, след като тръгна сам от своята половина, премина няколко играчи на Ботев и впоследствие комбинира с Денислав Александров, който от своя страна му върна топката на граница на наказателното поле. Останал на чиста позиция Климентов стреля много точно и вкара за 1:0.

Второто полувреме започна с натиск за гостите, които осъществиха пълен обрат в рамките на само три минути. Първо в 54-ата минута Дуде Ндонгала възстанови равенството след точно изпълнение на пряк свободен удар. Три по-късно Густаво Афонсо центрира отдясно в наказателното поле на разградчани, отбраната на домакините не успя да се намеси добре и топката стигна до Радослав Терзиев, който овладя и от близко разстояние вкара за 1:2 в полза на Ботев. Крайното 2:2 оформи друг от юношите на Лудогорец – Ерол Дост. 18-годишният полузащитник се разписа в 74-ата минута, засичайки с глава центриране на Димитър Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички