Връчват титлата на Лудогорец на мача с ЦСКА


Връчват титлата на Лудогорец на мача с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1550 0

Лудогорец ще се събере за първа тренировка за новия сезон на 8 юни (четвъртък). До неделя, 11 юни, играчите ще минат прегледи. Някои от чужденците ще получат малко по-дълга почивка.

Оча­ква се БФС да връчи титла­та на разградчани на дома­кинския мач с ЦСКА на 20 май (събота). На 24-ти е финалът за Купата на България с Бо­тев Пловдив на стадион "Ва­сил Левски". Два дни по-късно голяма част от звездите на тима ще бъдат освободени. Бразилците вече са с резерви­рани билети за родината си.

В последните два двубоя с Черно море (27 май) и Локомотив Пловдив (31 май) старши-треньорът на Лудо­горец Георги Дерменджиев ще даде шанс основно на юноши и футболисти от дубъла, пише "Тема спорт".

Предвиждат се два лагера, по традиция в Смолян и Ав­стрия. Първият мач на "орли­те" в квалификациите за Шам­пионска лига е на 12 юли. Разградчани стартират от втория предварителен кръг, като има не малък шанс да бъдат поставени и в плей­офите. За да се случи това, в Румъния шампион не трябва да е Стяуа, а в Чехия с тит­лата да триумфира Славия Прага.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички